Τσάμπα πράμα!

Έχουμε μπει σε τροχιά iPhone 5 και όλοι κρατάνε την αναπνοή τους για το επόμενο μαγικό-σούπερ-ντούπερ τεχνολογικό θαύμα τσέπης του Στηβ Τζομπς. Μέχρι τότε, ότι έχει ξεμείνει από iPhone 4 και ιδίως iPhone 3GS (που υπάρχει ακόμη στη βασική έκδοση των 8GB), θα ξεπουληθεί για να “αδειάσουν τα ράφια”. Ήδη, σήμερα, τώρα, αυτή την ώρα που γράφω, Δευτέρα 22 Αυγούστουμ του Σωτήριου Έτους 2011, στο Αμέρικα, η αλυσίδα Best Buy πουλάει iPhone 3GS με 2 χρόνια συνδρομής στην AT&T, με μηδενικό κόστος συσκευής. Όσοι μπορούν να ζήσουν χωρίς retina display, δεν θα τους χαλάσει καθόλου!

Άντε κύριοι και στα μέρη μας, κάντε καμιά προσφορά της προκοπής! Όλο μούφα εκπτώσεις είστε! Γι αυτό όλο και περισσότερο ψωνίζουν από το εξωτερικό, τρελοί είναι να χρυσοπληρώνουν τους επιτήσειους Έλληνες μαγαζάτορες;

Source:

The iPhone 3GS just got better–for the moment, anyway. Best Buy is offering a free 8GB version of the one-rev-back iPhone model with a two-year AT&T contract. Clearly we’re in the iPhone 5 rollout zone.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.