Από αρχές Οκτωβρίου θα πωλείται το iPhone 5

To iPhone 5 έρχεται όλο και πιο κοντά και οι πηγές με πρόσβαση στα εσωτερικά της εταιρείας τοποθετούν την έναρξη της διάθεσής του στις 7, ή το αργότερο, στις 14 Οκτωβρίου. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, θα μπορεί κανείς να παραγγείλει ένα iPhone 5 από νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 29 ή 30 Σεπτέμβρη. Κοινώς, αρχίστε από τώρα να κάνετε οικονομίες! Όσο για την φωτό που παραθέτουμε, υποτίθεται ότι πρόκειται για στιγμιότυπο από εργοστάσιο όπου κατασκευάζονται πυρετωδώς οι οθόνες του iPhone 5 και συγκεκριμένα της εταιρείας Wintek (η εικόνα εμφανίστηκε στο site M.I.C. Gadget)

Source:

Other sources, namely TiPB and 9 to 5 Mac, have now agreed upon an October launch, too (either October 7 or 14), but say preorders could start either September 29 or 30.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.