15.000.000 φορές “κατέβηκε” το WordPress 3.1

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για μια εκ των δημοφιλέστερων πλατφορμών blogging (και αυτή στην οποία, όλως τυγχαίως, βασίζεται και το unregisterd), αφού η νέα έκδοση του WordPress 3.1 “κατέβηκε” περισσότερες από 15.000.000 φορές μέσα στους 5 μήνες που κυκλοφορεί.

Το ανανεωμένο WordPress 3.1 έκανε την εμφάνιση του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, και, όπως και ο προκάτοχος του, WordPress 3.0, παρουσίασε αυξημένη ευελιξία στη διαχείριση της πλατφόρμας και καλύτερη υποστήριξη πολλαπλών-blogs-με-μια-εγκατάσταση. Παράλληλα, “αγκάλιασε” περισσότερο την τεχνολογία AJAX που επιτρέπει την “ασύγχρονη” χρήση του backend του, ενώ η λειτουργία custom taxonomy (για “ελεύθερη” δόμηση και διαχείριση κατηγοριών και μενού) διευκόλυνε στην ομαδοποίηση των blog/site posts.

Η είδηση αυτής της επιτυχίας του ανακοινώθηκε πριν λίγο… “σεμνά και ταπεινά”, μέσω ενός tweet.

Source:

Now, less than 5 months later, the blogging software has been downloaded over 15 million times according to a tweet posted mere minutes ago (and the download counter).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.