Σας κακοπέφτει η Ελλάδα πουλάκια μου;

Δεν φτάνει που γράφετε ότι σας καπνίσει στα blog σας, στα social networks, από υπολογιστές, tablets, smartphones και ότι άλλο ηλεκτρονικό μέσο υπάρχει, αλλά διαμαρτύρεστε κι από πάνω, Ελληναράδες της δεκάρας! Για πάτε σε καμία από τις “φιλελεύθερες” χώρες, όπως π.χ. τη Σαουδική Αραβία, η οποία πρόσφατα απέκλεισε το site της Διεθνούς Αμνηστείας, και μετά ελάτε να μου πείτε!
Είναι οξύμωρο, αλλά πλούσιες χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, ή οικονομικοί γίγαντες, όπως η Κίνα, έχουν συμπεριληφθεί ανάμεσα στις χώρες που έχουν χαρακτηριστεί “εχθροί του Internet”. Α, να μην ξεχάσουμε και μια πυρηνική υπερδύναμη, το Ιράν. Όμορφα πράγματα!

Source:

Saudi Arabia appears to have blocked the website of human rights organization Amnesty International after it published an analysis that said a proposed anti-terrorist law in the kingdom could be directed against peaceful protests.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.