Πως να μεταφέρετε “friends” από Facebook σε Google+

Πρόκειται για to “Facebook Friend Exporter”, ένα webapp που τρέχει μέσα από τον Google Chrome και αναλαμβάνει την μεταφορά των φίλων σας από το Facebook στο Google+. Απ’ ότι διαβάζω πρόκειται για ένα script που κάνει τη διαδικασία μεταφοράς των καταχωρήσεων του Facebook σε ένα αρχείο επαφών στο Contacts του Google και μετά το εισάγει στο Plus. Επίσης, οι πρώτες αναφορές λένε ότι είναι αρκετά αργό, ειδικά όταν έχετε αρκετές εκατοντάδες φίλων. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω. Εσείς;

Source:

Get *your* data contact out of Facebook, whether they want you to or not. You gave them your friends and allowed them to store that data, and you have right to take it back out! Facebook doesn’t own my friends. Only available in English Facebook. Any other language will not work.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.