Εξαγορά EchoSign από Adobe

Η EchoSign ειδικεύεται στις τεχνολογίες online ψηφιακών υπογραφών (που καθιστούν δυνατή την “υπογραφή” ψηφιακών εντύπων από τον αναγνώστη τους, όπως θα υπέγραφε ένα “κανονικό”, “υλικό” έγγραφο). Και μόλις εξαγοράστηκε από την Adobe.

Αν και η EchoSign δεν ήταν και τόσο γνωστή (έξω από το χώρο της), η εξαγορά της από την Adobe “ταιριάζει γάντι” στο δυναμικό των δυο εταιρειών. Η Adobe θα ενσωματώσει τις τεχνολογίες της EchoSign στα υπάρχοντα “πακέτα” online εγγράφων της, στο SendNow που ασχολείται με το διαμοιρασμό αρχείων, το FormsCentral που καταπιάνεται με τη δημιουργία “φορμών” αλλά και το CreatePDF που, όπως μάλλον… προδίδει το όνομα του, επιτεέπει την online δημιουργία αρχείων PDF.

Source:

Adobe this morning announced that it has acquired EchoSign, a provider of electronic signature solutions and signature automation.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.