Αύξηση 90% στη ζήτηση οθονών αφής

Σύμφωνα με προβλέψεις της ερευνητικής εταιρείας DisplaySearch, μέχρι το τέλος του έτους οι πωλήσεις των οθονών αφής θα φτάσουν τα $13,4 δις, ενώ ως το 2017 θα αγγίξουν τα $24 δις! Ανάμεσα τους πρωταγωνιστούν, φυσικά, οι οθόνες capacitive τεχνολογίας, που καθιερώθηκαν μέσω του iPhone της Apple.

Το “παιχνίδι” των οθονών αφής οδηγούν κυρίως οι Apple και Google, χάρη στα smartphones και tablets που βασίζονται σε δικές τους τεχνολογίες και γνωρίζουν τεράστια επιτυχία σε όλο τον πλανήτη. Και μπορεί η ζήτηση των οθονών αφής να οφείλεται κυρίως στα smartphones, αλλά και τα tablets επιδεικνύουν τεράστια αύξηση της ζήτησης τους, με προβλέψεις να θέλουν περισσότερες από 72 εκατομμύρια οθόνες να “κυκλοφορούν” μέσω αυτών ως το τέλος του έτους, και τις εκτιμήσεις να αυξάνονται στα 100 εκατομμύρια “κομμάτια” για το 2012.

Source:

This just in: people really like touchscreens, and their tastes aren’t going to change anytime soon. That’s the takeaway from a new report from market research firm DisplaySearch, which predicts that revenue from touch panel sales will hit the $13.4 billion mark by the end of this year, before soaring to nearly $24 billion by 2017.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.