Άθλια 8bit γυαλιά Rayban

Ορίστε, το νέο φρούτο της μόδας: πιξελιασμένα γυαλιά, και μάλιστα φίρμας designer για όσους συγκινούνται από το στυλ της εποχής των 8 bits. Μάλιστα τα γυαλάκια είναι κάθε άλλο παρά φτηνά, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κάτι να είναι ΚΑΙ άσχημο ΚΑΙ ακριβό. Και μη μου αρχίσει κανείς για το πόσο ωραίο είναι το ρετρό λουκ γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Όμορφο ρετρό λουκ μπορεί να έχει μια κάμερα, όχι “πιξελιασμένα γυαλιά”. Φάκ!

Source:

Haven’t you heard? 8-bit is the new black. A trend that started with ThinkGeek’s April-Fool’s-turned-real-product neckties quickly spawned other accessories like watches and hair bows. Now, people with more money than sense can hop on the chiptune style-train as well, thanks to SAMAL Design’s new line of pixelated glasses.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.