Το Crysis 2 δείχνει ακόμη πιο υπέροχο σε DX11!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ιδιαίτερα διαφωτιστικό βίντεο που εξηγεί τις διαφορές στην ποιότητα των γραφικών που φέρνει το τελευταίο patch για το Crysis 2 στην έκδοση για PC και το οποίο προσφέριε τη δυνατότητα να εκμεταλλευθείτε τα ειδικά εφέ που αποδίδουν κάρτες γραφικών συμβατές με DirectX 11. Όπως επισημαίνουν οι συντάκτες του IGN που έφτιαξαν αυτό το βίντεο, το παιχνίδι δείχνει μεν πολύ καλά και σε DX9, έτσι δηλαδή όπως είχε πρωτοκυκλοφορήσει, αλλά με την προσθήκη του patch για DX11 δείχνει σημαντικά πιο ρεαλιστικό, αρκεί να προσέξετε διάφορες λεπτομέρειες στις υφές των επιφανειών, στα εφέ φωτισμού και στις αντανακλάσεις.

Source:

εκείνοι που περισσότερο επωφελούνται είναι οι κάτοχοι καρτών με chip της Nvidia. Αναμένεται ακόμη ένα patch που θα προσφέρει καλύτερη απόδοση σε κάρτες AMD, αλλά δεν υπάρχει κα΄τι συγκεκριμένο. Σημειώνουμε, τέλος, ότι το gameplay αναλύεται σε μηχάνημα high-end με CPU Core i7 και κάρτα Nvidia GeForce GTX 580, καθώς και ρυθμίσεις γραφικών “Extreme”.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.