Διέρρευσε το Gears of War 3 σε torrent sites

Ήδη στα γνωστότερα torrent sites “βόσκει” μια πρώιμη, beta έκδοση του πολυαναμενόμενου Gears of War 3, ενός από τα βασικότερα franchises του Xbox360 και “τίτλος επίδειξης” της engine στην οποία βασίζεται, Unreal Engine, για την κατασκευάστρια του, Epic Games. Ευτυχώς για αυτήν και δυστυχώς για τους περισσότερους… “πειρατέμπορες”, απαιτεί ένα JTaged Xbox360 για τη λειτουργία της. Με άλλα λόγια, λειτουργεί “σε έναν στους εκατό κατόχους της κονσόλας” (και μάλλον το σωστότερο ειναι “σε έναν στους χίλιους”… και βάλε!) που έχουν “σπάσει” την κονσόλα τους με αυτό τον τρόπο.

Δεν θα αναλύσουμε εδώ τη διαδικασία του JTAGing, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι, πια, εφικτή στα σύγχρονα Xbox360, “έπιανε” μόνο στις “παλιές φουρνιές” (πριν τις αρχές του 2010) και με εξίσσου “παλιές” εκδόσεις του dashboard της κονσόλας. Απαιτούσε δε κολλήσεις καλωδίων στη motherboard της κονσόλας, σύνδεση με PC με… “περίεργους” τρόπους, τροποποιήσεις λογισμικού… Γενικά, πρόκειται για μια μεγάλη, πολύπλοκη, επίπονη και ριψοκίνδυνη διαδικασία.

Αν λοιπόν απλά “έχετε `τσιπαρισμένο` το Xbox360 για να παίζετε κόπιες” και δεν… γνωρίζετε “πού πάνε τα τέσσερα” όσον αφορά στο πώς το “τσιπάρισε” αυτός που σας το πούλησε, α) δεν γνωρίζετε πως δεν έχετε, στην πραγματικότητα, “τσιπάκι” στην κονσόλα της, μα απλά “πειραγμένο firmware” στο drive της και β) ξεχάστε το να παίξετε “το Gears of War 3 στην κόπια που διέρρευσε”. Δεν λειτουργεί σε εσάς.

“Λειτούργησε”, όμως, στην Epic Games, που έσπευσε να διευκρινήσει στο Joystiq πως ήδη συνεργάζεται με ομάδες ασφαλείας και “τις δυνάμεις του νόμου” (άραγε, εννοεί και τον Batman; ) για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τη διαρροή.

Στο ενδιάμεσο, κάποιοι άρχισαν ήδη να… ανεβάζουν βιντεάκια του τίτλου στο YouTube. Όχι και ό,τι πιο… έξυπνο (αφού προφανώς τα έχουν τραβήξει “από πειρατική κόπια”), αλλά καλό για να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να… χαζέψουμε λιγάκι την πολυαναμενόμενη κατάληξη της τριλογίας των Gears με επίκεντρο τον Marcus Phoenix. Να, σαν αυτό:

Info

Update: Και ναι, υπάρχουν περισσότερα βιντεάκια στο YouTube, και μάλιστα με καλύτερη ποιότητα! Και, με την ευκαιρία, πήραμε και μια καθαρότερη εικόνα από το παρακάτω βίντεο για το θέμα μας. Ορίστε, λοιπόν, το Gears of War 3 (beta) εν δράσει:

Source:

| Joystiq] An unfinished developer build of Gears of War 3 has been leaked online, according to NeoGAF and supported by YouTube footage, including the above video showing a “Beta” Gears of War 3 loading screen and campaign footage.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.