Αντρικές υποθέσεις με νέο Mobile App της… Swarovski;!;

Info

Το παρακάτω γράφεται καθώς ο συντάκτης διαβάζει την επίσημη ανακοίνωση. Πώς λέμε, ρε παιδί μου, “real-time”. Δεν γνωρίζει εξαρχής το θέμα, και το post δεν έχει “προετοιμαστεί” – γράφεται, ακριβώς όπως θα το διαβάσετε, “στην πορεία”. Όφειλα να το ξεκαθαρίσω.

Τι παλικάρια θα ήμασταν αν δεν αγγίζαμε με τα δαχτυλάκια μας τα έξυπνα κινητούλια μας, γούτζου-γούτζου, άχου τα, τι γυαλιστερά που είναι τα ρημάδια, σε επίδειξη της τεχνογνωσίας που μας διακατέχει; Ε; Τι; Και πώς θα μπορούμε να αφήσουμε την αντρίλα μας να στάζει αν δεν “παίξουμε” με το Kitsch Crusher, την επερχόμενη… αντρική (!;!) εφαρμογή από τη… Swarovski; Ω, πόσα άτοπα και αντικρουώμενα στην ίδια παράγραφο… Άντρες-Swarovski, Άντρες-Kitsch, Άντρες-εε… Εμ… Άντρες-γούτζου-γούτζου. Αχέμ.

Η διαδραστική εφαρμογή Kitsch Crusher, λοιπόν, (που στο Δ.Τ. αναφερόταν και ως “Kirsch Crusher”, στέλνοντας με να ψάχνω αν έτσι γράφονται οι κιρσοί εις την Αγγλικήν και αποτελούσε μια μαγική μέθοδο αντιμετώπισης τους με υπέρηχους από το ηχειάκι του iPhone – που διώχνει και κουνούπια), χαρακτηρίζεται από το “N the Skull” για τα κινητά iPhone και Android. Ναι. Και όμως. Τώρα, ή έχετε συγκλονιστεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, ή, όπώς και εγώ, δεν έχετε καταλάβει “για τι διάολο μιλάμε”. Μαζί σας, μαζί σας…

Quote:

”Με ένα μοναδικό μαύρο κρύσταλλο και παιχνιδιάρικο ντιζάιν, η νεκροκεφαλή έχει γίνει η προσωπική υπογραφή του εμπορικού μας σήματος.”, εξηγεί η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Nathalie Colin.

…και δικό σας, και των Πειρατών Της Καραϊβικής. Εκεί ίσως να είναι και λιγάκι περισσότερο “παιχνιδιάρικο”, ξέρετε, με τη Disney στη μέση και… Εμ… Αχέμ. Ξέφυγα. Συνεχίζουμε.

Quote:

Με οικοδεσπότη του παιχνιδιού τη νεκροκεφαλή, ο κάθε παίχτης καλείται να πολεμήσει σαν υπερμάχος της μόδας και του στυλ όλα τα κακόγουστα πράγματα που ο καθένας λατρεύει να μισεί!

Ε;

Καμ αγκέν;

Αν “λατρεύεις να μισείς” κάτι, τότε… Τότε γιατί “να το πολεμήσεις”; Τότε θα έπαυες να λατρεύεις να το μισείς, και απλά θα το μισούσες. Ή κάπως έτσι. Δεν ξέρω, με μπλέξατε! Άει σιχτήρ, βραδιάτικο! Και πάλι, όμως, αυτό που γράφετε, όπως το γράφετε, είναι άτοπο. Φαίνεται στιλάτο, πιασάρικο και σικ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια άτοπη και γελοία ατάκα και θα έπρεπε να τα ψάλετε στο τμήμα μάρκετινγκ σας που την έγραψε. Και “υπερμάχος της μόδας”; Σε “εφαρμογή για άντρες”; Ομολογήστε το – θέλετε να “πιάσετε” το αντρικό gay κοινό με iPhone. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εναλλακτικά, αν επιμένετε στο “άντρες”, αντικαταστήστε τις μοδάτες νεκροκεφαλές με φλεγόμενα αγκαθωτά ρόπαλα και μετονομάστε την εφαρμογή σε “Ούγκα”. “Μας μιλάει” καλύτερα.

Quote:

Ο παίχτης μπορεί να επιλέξει ένα από τα έξι φτηνά αντικείμενα που είναι για καταστροφή, καθώς και να φωτογραφήσει κακόγουστα πράγματα μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Αχ, χρυσή μου, και έψαχνα να βρω μια δικαιολογία να φωτογραφίσω και ανεβάσω στο νετ εκείνο το κιτρινοπιτσουλί ρετάλι που μου έκανε δώρο η θεία μου η Καίτη. Νιώθω την αντρίλα να με πνίγει.

Quote:

Μπορεί επίσης να επιλέξει ανάμεσα σε εννέα δυνατά όπλα που κάνουν ακόμα πιο έντονη την εμπειρία λόγω των ακουστικών εφέ.

Μη το γελάτε καθόλου, τα ακουστικά εφέ αλλάζουν όλη την εμπειρία. Προχθές που σκότωσα τον παππού, τον πυροβόλισα και με το περίστροφο, και με το δίκαννο, και με το μυδράλιο, μόνο και μόνο για να χαρώ τη διαφορά ακουστικής. Το δίκαννο ήταν το πιο ικανοποιητικό – είχε εκπληκτική ηχώ στην αποθήκη.

Quote:

Το παιχνίδι μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί και στο Facebook όπου φίλοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και να κάνουν “like”.

Έχω ήδη ενημερώσει φίλους άπαντες να περιμένουν με το δάχτυλο να αιωρείται επάνω από το αριστερό πλήκτρο του mouse, έτοιμοι να κλικάρουν οτιδήποτε “κακόγουστο” αναρτήσω στο Facebook. Ο ιδρώτας κυλάει. Η αγωνία κορυφώνεται. Θα ξεκινήσω από το ροζ φοσφωριζέ φλασάκι USB, ή από το τσίγκινο “κεράκι” που “έχω πλάσει” σε σχήμα πάπιας;

Και εδώ σταματώ. Αρκετά για σήμερα.

Όπως και να έχει, η εφαρμογή σίγουρα θα έχει την πλάκα της (παραπέμποντας στα κλασσικά desktop destroyers, “παιχνίδια” που σου επιτρέπουν να… βγάζεις το άχτι σου στο ίδιο το desktop με τα εικονίδια σου και τα προγράμματα που τρέχεις). Σύντομα διαθέσιμη από τα επίσημα “καταστήματα” των iPhone – Android.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.