Έτοιμο το PlayStation 4 – αρχίζει η παραγωγή στο τέλος του έτους;!

Σύμφωνα με κατασκευαστές hardware “κομματιών” βασισμένων στην Taiwan, η Sony φαίνεται να τους έχει ενημερώσει πως από το τέλος του έτους θα πρέπει να αρχίσουν την παραγωγή του PlayStation 4 (!!!), ώστε να είναι έτομο προς διάθεση το επόμενο έτος! Ναι, εντός του 2012!

Οι Foxconn και Pegatron Technology, που είχαν αναλάβει και τη “συναρμολόγηση” του PlayStation 3, θα αναλάβουν και αυτή του επερχόμενου PlayStation 4, ενώ η Sony περιμένει να τις διαθέσουν -για να “σπρώξει”, με τη σειρά της, στην αγορά- τουλάχιστον 20.000.000 “κομμάτια”.

[phoat]Χμμ… Θα προλάβουμε να παίξουμε τίποτα σε δαύτο μέχρι το τέλος του κόσμου, που σύμφωνα με εξίσσου βάσιμες φήμες, αναμένεται τον Δεκέμβρη του 2012; Χμμμ…[phoat]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.