Έρχεται Nintendo 3DS… XL;!

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς των DS, φήμες θέλουν τη Nintendo να “ψήνει” μια “XL” εκδοχή του νέου της 3DS. Η βασική διαφορά της θα είναι, φυσικά, το μέγεθος της οθόνης της – αν και τίποτα δεν αποκλείει να δούμε και άλλα tweaks στη διαρρύθμιση και τα χαρακτηριστικά της.

Αφορμή για τις φήμες, η αποκάλυψη μιας νέας 3D οθόνης 4,5” από τη Hitachi, που δεν χρειάζεται γυαλιά για τη θέαση 3D εικόνων. Το μέγεθος είναι ιδανικό για μια συσκευή όπως το… υποτιθέμενο (για την ώρα) 3DS XL, ενώ σε συνδυασμό με το ότι, τελικά, το 3DS δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά όσο θα ήθελε η Nintendo, ένα μικρό “ταρακούνημα” του ίσως να καταφέρει να αποδόσει καρπούς και να το κάνει να φαίνεται πιο δελεαστικό στις μάζες. Ίσως.

Source:

Today in Japan, Hitachi revealed a new 4.5-inch glasses-free screen, leading to speculation online that Nintendo is readying a 3DS XL. In the past Nintendo stated that customers should not wait for a new 3DS hardware iteration.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.