Ένα υπέροχο παιχνίδι για το iPad

Πολύ κοντά στην κυκλοφορία βρίσκεται το πολύ ατμοσφαιρικό “ανεξάρτητο” παιχνίδι Machinarium (είχαμε ασχοληθεί και παλιότερα μαζί του). Είναι ένα απλό click-adventure που έχει κατασκευαστεί από το μικρό software house Amanita Design. Τα εξαιρετικά του γραφικά και η ονειρική του μουσική είναι δύο από τα δυνατά του σημεία. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Windows, αλλά, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το δούμε σε ένα περίπου μήνα και στο iPad, όπου είναι, μάλλον, η ιδανική πλατφόρμα για να το παίξει κανείς, φυσικά λόγω της οθόνης αφής. Έχετέ το στα υπόψιν!

Source:

Amanita Design’s lovely little automated adventure title Machinarium seems like a natural fit for the iPad, which is in many respects also a tiny, helpful robot.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.