Το iPhone 5 θα είναι και… 3D;!

Εικόνες που διέρρευσαν νωρίτερα στο Internet, μέσω του site 175wan.com, απεικονίζουν ένα υποτιθέμενο iPhone 5 που στο πίσω μέρος του, ω, τι έκπληξη, έχει ΔΥΟ κάμερες! Πάμε πάλι: ΔΥΟ κάμερες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το ζυγό νούμερο δεν υπάρχει φυσικά για λόγους… ποικιλίας, μα για να μπορεί η συσκευή να γράφει 3D video!

Τη φήμη ενισχύει μια πατέντα της Apple για οθόνες 3D που δεν θα χρειάζονται γυαλιά, που έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2010, καθώς και η πατέντα της για 3D κάμερες τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ody's thoughts

Άξιο σημείωσης πως η φήμη “παίζει” αρκετά και σε άλλα sites, που επίσης έχουν και-καλά στα χέρια τους φωτογραφίες από το iPhone 5, αν και συχνά με… μεταλλάξεις – όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Nowhere Else, όπως μου επεσήμανε ο Φώτης. Thanks Phoat.

Source:

We’ve just been tipped by a tipster by the name of fishtoon that the next big iPhone iteration will not only be called iPhone 5, but that it’ll have two cameras on its back.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.