Ανανεώθηκε και το Twitter στο Android

Μάλλον η κίνηση ήταν αναμενόμενη, και όχι “απάντηση στο Google+”: ο επίσημος client του Twitter για το Android ανανεώθηκε, με δυο σημαντικές νέες δυνατότητες.

Η πρώτη από αυτές είναι γνωστή από πολλές “ανεξάρτητες” εφαρμογές για το Twitter: η δυνατότητα παράλληλης πρόσβασης σε πολλούς λογαριασμούς. Έτσι μπορεί π.χ. να έχει κανείς ένα “δικό του” λογαριασμό, μέσω του οποίου επικοινωνεί με τους φίλους του, και έναν “επαγγελματικό”, κρατώντας την προσωπική του ζωή ξεχωριστή από την επαγγελματική.

Η δεύτερη αφορά στην υποστήριξη push notifications: τώρα πια η υπηρεσία μπορεί να “προωθεί” ενημερώσεις για κάθε νέο tweet στο smartphone του χρήστη, δίχως να χρειάζεται ο client σε αυτό να είναι ρυθμισμένος ώστε “να συγχρονίζεται ανά Χ λεπτά με την υπηρεσία”. Έτσι, αφού δεν θα γίνεται συχνή προσπάθεια συγχρονισμού, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κέρδος όσον αφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

Η νέα έκδοση του Twitter client είναι ήδη διαθέσιμη από το Android Market, αν και στη δική μας περίπτωση παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση της – και για αυτό χρησιμοποιήσαμε και “εικόνα από την πηγή” και όχι κάποια δική μας. Αν εσείς τη δοκιμάσετε… Ακούμε απόψεις.

Source:

If you are an Android user that has been taking advantage of the official Twitter app, I am sure there are a few things that you have been waiting for in the app. Two of the most commonly requested features from many users are now integrated into the latest update for the Twitter app on Android devices. The newly updated app is on the Android Market already for download.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.