Κυκλοφόρησαν τα χαρακτηριστικά των νέων MacBook Air

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Mac OS X Lion, “διέρρευσαν” και τα χαρακτηριστικά των νέων MacBook Air. Από ό,τι φαίνεται, τα μοντέλα θα συνεχίσουν να διατίθενται με οθόνες 11,6” και 13,3”, αλλά θα διαθέτουν νέους επεξεργαστές Sandy Bridge από την Intel.

Το “μικρό” της παρέας θα έχει επεξεργαστή στα 1,6GHz με 2GBs μνήμης και έναν SSD μεγέθους 64GBs. Η ακριβότερη εκδοχή του ίδιου θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διπλάσια μνήμη και μέγεθος SSD – δηλαδή, RAM στα 4GBs και SSD στα 128GBs.

Το “μεγάλο” της παρέας θα διαθέτει επεξεργαστή στα 1,7GHz, 4GBs RAM και SSD στα 128GBs ή 256GBs “από μαμάς”, στο “βασικό configuration” του.

Αναμένεται πως θα παρέχονται και επιλογές upgrade αυτών, για όσους θέλουν μια “custom”, “δική τους” διαρρύθμιση, με δυνατότητα αναβάθμισης των επεξεργαστών μέχρι και τα 1,8GHz, της μνήμης στα 4GBs και των SSDs ως τα 256GBs (προφανώς “αν τα μοντέλα δεν διέθεταν ήδη τόση μνήμη/τέτοιο μέγεθος SSD).

Source:

Apple will probably continue with the 11.6-inch and 13.3-inch screen sizes, according to the leak, with Intel Sandy Bridge processors mooted in all models.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.