Τελικά, θα δούμε Jurrassic Park 4;

Μια από τις πλέον αγαπημένες μας ταινίες – αφού βασιζόταν σε αυτό που λέμε “ρεαλιστική” Επιστημονική Φαντασία, το Jurassic Park, ίσως γνωρίσει άλλη μια συνέχεια – ή, ίσως, ένα “reboot”, που… είναι και της μόδας. Αν και όταν πέθανε ο Michael Crichton, που είχε γράψει το ομώνυμο βιβλίο και είχε “βάλει χεράκι” και στην ταινία, δόθηκε η εντύπωση πως είχε “τελειώσει” και το franchise, οι φήμες για το ότι θα βλέπαμε ένα Jurassic Park 4 δεν… πτοήθηκαν και συνέχισαν να κυκλοφορούν για αρκετό καιρό.

Τώρα, η συζήτηση για ένα νέο Jurassic Park φαίνεται να έχει αναζωπυρωθεί, με φήμες να θέλουν τον Steven Spielberg να μιλά με τον συγγραφέα Mark Protosevich (σεναριογράφο του Thor) για να “κατεβάσουν ιδέες” για ένα νέο sequel.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη τίποτα “στα χαρτιά”, είναι γνωστό πως ο Spielberg ήθελε να επιστρέψει στο franchise που ξεκίνησε, και είχε δηλώσει πως θα ήθελε ο ίδιος να σκηνοθετήσει μια επικείμενη τέταρτη συνέχεια, “ξαναγυρίζοντας στο κλίμα της πρώτης ταινίας”. Αν, λοιπόν, το θέλει ο Steven… Μάλλον θα γίνει! Και, φυσικά, βοηθά και το ότι το Jurassic Park πάντα “πουλούσε”, γενικώς και αορίστως, τόσο σε μεγάλους όσο και σε… μπόμπιρες, αφού δεν μιλάμε μόνο για ταινίες, αλλά και για τα αναμενόμενα… παραφερνάλια: παιχνίδια για κονσόλες και υπολογιστές, μπλουζάκια, μοντέλα, σειρές κινουμένων σχεδίων, παιδικά παιχνίδια, comics… Το franchise είναι “δυνατό”, και η αναβίωση του, αν μη τι άλλο, συμφέρουσα.

Πάμε, λοιπόν, στοιχήματα; Εγώ λέω “ως το 2015”. Εσείς;

Source:

After Jurassic Park creator Michael Crichton died, producers Frank Marshall and Kathleen Kennedy suggested they might just leave the series at three films. But rumors persisted, and a new comic book series was put into motion.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.