Το μεγαλύτερο σετ Lego με θέμα το Star Wars

…θα είναι το προσωπικό σκάφος του Darth Vader, Super Star Destroyer Executor (μα, που διάολο τα βρίσκουν αυτά τα ονόματα;!), αποτελούμενο από 3.152 κομμάτια. Μιλάμε, δηλαδή, για τουλάχιστον… 2 μερούλες μόνο για τη συναρμολόγηση του (εκτός αν είστε ο Flash των πλαστικών τουβλακίων). Και θα “σας βάλει μέσα” περί τα $400, αν αξιωθείτε να βρεθείτε σε ένα κατάστημα που να το έχει – γιατί, με τέτοιο κόστος, μάλλον μόνο κατόπιν… ειδικής παραγγελίας θα το δούμε στην χώρα μας. Φυσικά, ο συνδυασμός κόστους και πολυπλοκότητας μάλλον κάνει προφανές το ότι το συγκεκριμένο μοντέλο Lego ξεφεύγει αρκετά από αυτό που θα λέγαμε “παιδικό παιχνίδι”, έτσι;

Source:

Lego will start selling a special Star Wars set featuring the personal spacecraft of Darth Vader. It will go on sale on September 1, and cost $400. It will be the longest Star Wars set in Lego history.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.