Τεράστιο spoiler για το Bioshock: Infinite

Βλέποντας το τελευταίο trailer-συνέντευξη του Ken Levine σχετικά με το πολυαναμενόμενο Bioshock, τα τελευταία καρέ “χτύπησαν περίεργα” στο μάτι. Ένα μικρό pause, ένα screenshot και… ιδού:

Παρατηρήστε, πέρα από τον εμφανώς περίεργο -σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο του παιχνιδιού- φωτισμό, και επάνω δεξιά, τον τίτλο της ταινίας που παίζει στον κινηματογράφο. Ώου, γιές…

Από ό,τι φαίνεται, το στόρυ του Bioshock: Infinite δεν θα περιορίζεται στην εποχή που είδαμε μέχρι σήμερα στα trailers, μα θα κάνει ένα “πέρασμα” και από το κοντινό του μέλλον. Το πιθανότερο είναι πως η κοπελιά που συνοδεύει τον πρωταγωνιστεί μπορεί περιστασιακά να “ανοίγει πύλες” προς παράλληλα σύμπαντα. Στο trailer, ο Ken Levine υποστηρίζει πως “μπορεί να τα επηρεάζει”, αλλά πόσο πάτε στοίχημα πως από κάποια στιγμή και έπειτα, δεν θα είναι απλά θέμα “επιρροής”, αλλά η δράση του τίτλου θα επιτρέπει τη μετάβαση από το ένα στο άλλο; Έστω, για λίγο… Όπως στο παραπάνω καρέ… ;-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.