Μετά το Call of Duty, το Call of Duty… action/adventure;!

Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στα πλήθη όσο η Infinity Ward και η Treyarch, που είναι εδώ και χρόνια οι εταιρείες “πίσω” από τα Call of Duty, αλλά και η Sledgehammer Games ετοίμαζε μια δική της εκδοχή του τίτλου για χάρη της Activision. Και ενώ ο τίτλος ετοιμαζόταν, ετοιμάζεται και… μάλλον θα συνεχίσει να ετοιμάζεται για λίγο, από ό,τι λένε οι δημιουργοί του δεν έχει ακυρωθεί, απλά έχει αναβληθεί για το αόριστο μέλλον. Γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Πέρα από το αναμενόμενο “γιατί είναι Call of Duty” των… fanboys, το ενδιαφέρον είναι πως δεν μιλάμε για ένα First Person Shooter, όπως οι υπόλοιποι τίτλοι της σειράς, μα για ένα action/adventure!

Ναι, στο μέλλον αναμένεται πως θα δούμε ένα νέο Call of Duty που θα κινείται περισσότερο στο ύφος τίτλων όπως… Χμμ… Το “Action/Adventure” είναι μια πολύ μεγάλη και γενική κατηγορία, στην οποία εντάσσονται συχνά και τίτλοι που εχουν καταβολές ακόμη και από strategy και RPG! Π.χ. “action/adventure” μπορεί να χαρακτηριστεί και η σειρά των Blood Omen (με εξαίρεση το πρώτο Legacy of Kain: Blood Omen), αλλά και τα Tomb Raider, ή τα πιο πρόσφατα Velvet Assassin, Enslaved, Darksiders. Πώς θα μπορούσε να ήταν ένα “action/adventure” Call of Duty, άραγε;

Source:

But what of the game Sledgehammer was originally supposed to have been working on, the one meant to “extend the franchise into the action-adventure genre?”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.