Ακυρώνεται το Star Wars: Galaxies

Δείτε την εικόνα μας. Νιώθετε τη δράση; Την ένταση; Την αγωνία; Για να το θέσουμε απλά, “πορώνεστε”, βρε παιδί μου; Ε, έτσι, μάλλον, δεν “πορώθηκε” και ο κόσμος με το Star Wars Galaxies, το οποίο, μετά από αρκετό… “παίδεμα” (“το παλεύουν” εδώ και περίπου 8 χρόνια!) τελικά θα ακυρωθεί. Ορίστε, το είπαμε – μην αγχώνεστε οι φανατικοί του Star Wars: Ναι, ακυρώνεται.

Το παιχνίδι θα συνεχίσει να υφίσταται για το τρέχον έτος, αλλά από τον Σεπτέμβρη του έτους δεν θα μπορεί κανείς ούτε να το αγοράσει, ούτε να πάρει τις σχετικές trading cards (τι, υπήρχαν και τέτοιες;!). Τον Οκτώβρη θα σταματήσουν όλες οι χρεώσεις, λίγο πριν την τελευταία του πνοή: τον Δεκέμβρη, οπότε και θα “πέσουν” οι servers του.

Ως… παρηγοριά, η Sony ετοιμάζει ένα “galaxy-ending event” για τον τίτλο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον, αν δεν διευκρινιζόταν πως “εν μέρει, θα έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του παιχνιδιού”, οπότε και μάλλον γνωρίζουμε από τώρα με τι θα έχει να κάνει: εκατοντάδες (ή όσοι έχουν μείνει, τέλος πάντων) Jedis να βαράνε με φωτόσφυρα χιλιάδες κλώνους του Jar-Jar Binks, λίγο πριν εμφανιστεί το Death Star 2 και ανατινάξει το σύμπαν.

Source:

Sony Online Entertainment and LucasArts have announced that Star Wars Galaxies will be officially shut down at the end of 2011. This marks the end of the game’s tumultuous 8 year existence.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.