Έρχεται νέο OneChambara (…ε; Πώς;!; )

Ίσως να μην το γνωρίζετε (χμμ, το πιθανότερο), αλλά μάλλον η εικόνα ακριβώς από επάνω “σας λέει κάτι” για τον τίτλο. Μια… ένοχη απόλαυση, το OneChambara δεν είναι “ένα παιχνίδι” αλλά μια ολόκληρη σειρά τίτλων στην Ασία, όπου μια ημίγυμνη… “γελαδάρισα” (that is “cowgirl” to you) και η ανήλικη μαθήτρια αδελφή της, εξοπλισμένες με katana, σφάζουν ορδές ζομπίων ενώ οι πίστες βάφονται κόκκινες. That’s it. Ε, και τώρα, αποκαλύφθηκε πως σύντομα θα δούμε και νέο sequel.

Από ό,τι φαίνεται, κατά λάθος, το γνωστό Play.com ανέρτησε ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια του και το OneChanbara 2, διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Xbox 360 (και, υποθέτω, και στο Xbox 360), με ημερομηνία διάθεσης των Φεβρουάριο του 2012.

Μπορεί τα OneChambara να μην φημίζονταν ποτέ για την τεχνική τους αρτιότητα ή, γενικότερα, την “ποιότητα” τους, μπορεί να μην βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με πρωτοκλασάτους τίτλους σαν τα Ninja Gaiden, αλλά αποτελούν ιδανικές προτάσεις για όποιον θέλει να έχει στη συλλογή του και ένα-δυο “άμυαλους” τίτλους, ο,τι πρέπει για… μικρά ξεσπάσματα εκτόνωσης. Και υπάρχει και ταινία – ναι, και σε αυτήν η πρωταγωνίστρια είναι ημίγυμνη cowgirl και, όλως περιέργως, αν και b-movie (και βγάλε), δείχνει καλύτερη από τα παιχνίδια!

Source:

By far the most random, obscure bit of news today: Onechanbara 2 has been listed by UK retailer Play.com for Xbox 360, with a February 2012 launch date. The listing lacks any detail on whether this is some revamp of the 2005 PS2 title featuring the same name or a follow-up to the Xbox 360 game, Onechanbara: Bikini Samurai Squad, released in 2009.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.