Έρχεται διορθωτικό patch για τα controls του Dungeon Siege III

Είπατε να ορμήξετε στο Dungeon Siege III σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσετε τη λογική σας μέχρι την κυκλοφορία του Diablo III, και διαλέξατε την έκδοση για PC, καταλήγοντας στο… αντίθετο αποτέλεσμα – στα όρια της παράνοιας; Ού φοβού, η Obsidian αναγνώρισε τον πόνο σας. Εσάς και εκατοντάδων άλλων παικτών, που έχουν αρχίσει να “θάβουν” την έκδοση του Dungeon Siege III για PCs.

Έτσι, ο Lead Designer της εταιρείας, Nathaniel Chapman, είπε στο Eurogamer πως θα ήθελε να υπήρχε περισσότερος χρόνος για να έχουν πραγματικά καλά controls, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρχε πίεση για την κυκλόφορία του τίτλου στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τώρα, είπε, που έχουν λίγο μεγαλύτερη άνεση χρόνου, ετοιμάζουν σε ένα update που θα βελτιώσει την κατάσταση στα PCs – αναγνωρίζοντας, μάλιστα, αυτό που ανέφερε ένας reviewer του τίτλου, πως “αν βάλεις ένα joypad στο PC, ο χειρισμός είναι μια χαρά”.

Ody's thoughts

Εγώ, από την άλλη, πάντα πίστευα πως χρειάζεται πραγματική προσπάθεια για να ΜΗΝ μπορείς να βγάλεις ένα σωστό σύστημα χειρισμού. Εκεί είσαι. Το βλέπεις. Το αισθάνεσαι. Το “χειρίζεσαι”, που να πάρει, ενώ το σχεδιάζεις. Δεν βλέπεις τα… χάλια του;

Source:

Bad enough, in fact, that Dungeon Siege III Lead Designer Nathaniel Chapman told Eurogamer that the studio is working on an update to address that specific issue. “If there are PC gamers who are having a negative reaction it’s less about what the combat is, it’s more how the combat controls,” he said.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.