Νέο game hub στα Windows Phone Mango

Ένα αναβαθμισμένο Games Hub για τα επερχόμενα Windows Phone Mango αποκάλυψε η Microsoft, το οποίο ενδυναμώνει την παρουσία του Xbox Live.

Ένα από τα σχέδια της Microsoft για το κοντινό μέλλον είναι η επέκταση του Xbox Live – η ίδια έχει πει πως θα είναι εξαρχής ενσωματωμένο στα επερχόμενα Windows 8 (άραγε, η όχι-και-τόσο-επιτυχημένη πλατφόρμα Windows Live θα “ακυρωθεί”, ή θα “μεταλλαχθεί” σε αυτό;). Έτσι, μάλλον ήταν αναμενόμενη και η αποκάλυψη ενός νέου Game Hub για τα επερχόμενα Windows Phone 7: Mango, όπου το Xbox Live δηλώνει ακόμη εντονότερα την παρουσία του.

Βοηθούμενο από ένα ανανεωμένο, πιο καθαρό design, το νέο Games Hub εστιάζει την προσοχή του στη συλλογή παιχνιδιών του κατόχου της συσκευής και σε στοιχειώδεις και δημοφιλείς λειτουργίες της πλατφόρμας Xbox Live, όπως η διαχείριση επαφών, η ανταλλαγή μηνυμάτων και η σύγκριση achievements.

Source:

Microsoft today revealed new details on their updated Games Hub for Windows Phone Mango. Xbox LIVE is fast becoming the pervasive games and media platform for Microsoft’s ecosystem, with recent announcements that Windows 8 will have Xbox LIVE built-in. Hence, the new Games Hub will now have front and center many of the features that were originally available only in the Xbox LIVE Extras app.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.