Παρακολούθηση timelines στο Twitter

web
Tags: ,

Το δημοφιλέστατο Twitter ανανεώθηκε, και ένα από τα νέα του χαρακτηριστικά έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού επιτρέπει την παρακολούθηση “σειρών μηνυμάτων” ενός χρήστη, που, όμως, προέρχονται από όσους ακολουθεί ή όσους τον ακολουθούν. Ακολουθεί… επεξήγηση:

Μέχρι τώρα, όταν κάναμε κλικ στο όνομα ενός χρήστη, στο site του Twitter, βλέπαμε “τα tweets του”. Τώρα, μαζί με τα δικά του, το Twitter παρουσιάζει πρόσθετες επιλογές για “following” και “followers”. Παλαιότερα, τα μέλη και των δυο ομάδων παρουσιάζονταν “αυτονομα”: μπορούσες να επιλέξεις μια “επαφή” ενός χρήστη, και να δεις τα tweets της. Τώρα, μπορείς να επιλέξεις την ίδια την “ομάδα” των followers ή όσων ακολουθεί ο χρήστης, οπότε και τα tweets όλων θα παρατεθούν με χρονική σειρά, “μπλεγμένα”.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί κανείς να έχει μια γενική εικόνα του “τι διαβάζει ένας χρήστης”, αφού τα tweets των επαφών του μπορεί να δει αυτός, τα tweets των επαφών του μπορεί να δει και όποιος… επισκεφτεί το προφίλ του! Το μόνο που δεν παρουσιάζεται είναι, φυσικά, τα προσωπικά “απευθείας” μηνύματα.

Source:

Twitter has rolled out its stalkiest additional feature to date, essentially allowing you to see other users’ timelines as part of their follower page.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.