Ο Gates έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαγορά του Skype

Το ότι η Microsoft εξαγόρασε το Skype, μάλλον το γνωρίζετε. Το ότι ο Bill Gates έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαγορά του, το γνωρίζατε; Ναι, ούτε και εγώ. Όπως, όμως, δήλωσε ο ίδιος στο BBC, ανέφερε πως ήταν ένας από τους ισχυρότερους υποστηρικτές της ιδέας εξαγοράς της υπηρεσίας, αφού θεωρεί πως το video στο web (και, κατ’ επέκταση, η επικοινωνία μέσω video) θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κοντινό μέλλον.

Α, ρε Bill… Πάλι… προφήτευσες! “Θα παίξουν σημαντικό ρόλο”; Για αυτό όλα τα tablets και smartphones θα έχουν και front-facing (“μπροστινή”) κάμερα; Για δες!

Source:

Microsoft bought Skype for $8.5 billion earlier this month – the biggest acquisition in the history of the company. It seems fitting then, that Bill Gates was involved in buying the company.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.