Terra Nova first look trailer

Μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά από τα χεράκια του ίδιου του Spielberg: Terra Nova, παίδες, και μια από τις κλασσικότερες geek… ονειρώξεις στη μικρή οθόνη: μελλοντικοί κομμάντο εναντίον δεινοσαύρων! Enjoy:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • NouSou

  Που να κάθεσαι τώρα να ψάχνεις καινούριες-πρωτότυπες ιδέες για να δημιουργήσεις νέα σειρά. Άσε που οι εποχές είναι δύσκολες για ρίσκα και υπάρχει η περίπτωση το νέο και πρωτότυπο κατ’ εσένα σενάριο, να μην ταιριάζει με τον ουρανίσκο τις πλειοψηφίας και να καταλήξεις να πάρεις τον…πιλότο σου- και να πας για ελεύθερη πτώση.

  Δεν είναι καλύτερο, να ξαναζεστάνεις ότι έχεις στο ψυγείο, που είναι και δοκιμασμένο, ώστε να μην έχεις και δυσάρεστες εκπλήξεις…;;  

  Για τον θεατή, σίγουρα ΟΧΙ, δέν είναι καλύτερο. Όμως για τους- παραγωγό, σεναριογράφους, σκηνοθέτη, δίκτυο – με την Ελληνοδημοσιουπαλληλική (απ’ ότι φαίνεται) νοοτροπία είναι ότι καλύτερο.

  Παίρνεις-  Avatar, Jurasic Park και Lost μαζί με ηθοποιούς που να έρχονται αυτούσιοι απο τα πρωτότυπα ( 1:14 Mr. and that’s how you scatter the roaches) ή να θυμίζουν αρκετά τους πρωταγωνιστές τους (0:52 Jack Shephard) – τα ζεσταίνεις σε οικολογικό φούρνο Venus Project και… Νταρααααμ!  Terra Nova
   
   Καλά ρε μεγάλε (θα μου πεις) τόσο κράξιμο για την σειρά, μετα απο μόνο 170 δευτ/λεπτα trailer? Δεν την κράζω, εξάλλου όπως είχε πει και ο galacticusX -don’t believe the trailers- απλά έπαθα ένα deja vu overdose.

  ps. O πιτσιρικάς δεν φέρνει του Harry Potter ?

 • Anonymous

   Και ποιός σου είπε πως… διαφωνώ; :-)
  Απλά, “κρατάω μια πισινή” διότι αν το καλοσκεφτείς, και το Battlestar: Galactica “το είχαμε ξαναδεί” (εντάξει, εντάξει, όχι πως τελικά “μας βγήκε αριστούργημα”, αλλά για 4 χρόνια προσδιόρισε την σύγχρονη TV scifi – όσο… τραγικό και αν είναι αυτό), και το Fringe φέρνει προς “επεισόδιο της Twilight Zone”.

  Τώρα πια, ζούμε σε εποχή που κατά 99,9% ο,τι και να δούμε “θα το έχουμε ξαναδεί” (ανάθεμα, ακόμη και το “γουάου-τι-πρωτότυπο” Matrix ήταν αναμάσημα κλασσικών σεναριων και θεωριών). Αυτό που “μετράει” είναι “η εκτέλεση”.

  Κατά τα άλλα, για αυτό βλέπω περισσότερο πια Ευρωπαϊκές-Ασιατικές ταινίες από ό,τι Αμερικάνικες: τουλάχιστον, είναι λίιιιιγο “πιο διαφορετικές”, “πιο πρωτότυπες” από το τυπικό αναμάσημα των ίδιων 4-5 σεναρίων που μας δίνει πάλι και πάλι το Hollywood. Old Boy, κανείς; Fatso; Ben-X; Let the right one in; Ε, τέτοια φάση…

 • NouSou

   Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος αυτών που γράφεις και απόλυτα για τις ταινίες που αναφέρεις (αν και το fatso δεν το έχω δει)

  Απλά απ’ ότι καταλαβαίνω, με τις σειρές είμαι λίγο πιο απαιτητικός, επειδή λόγο της διάρκειας τους, οι χαρακτήρες και η ιστορία μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο (δηλ. υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσει πέρα απο το ”ασπρο-ήρωας-καλός vs μαύρο-villain-κακός”)  και να σε βάλουν καλύτερα στο κλίμα-κόσμο τους.

  Ελπίζω και εγώ πάντως να βγει καλή η σειρά, γιατί ούτως ή άλλως έχει όλες τις προυποθέσεις (Spielberg).  

  Γιατί πόσες καλές σειρές μας έχουν μείνει να βλέπουμε 2; 3; – Η ζωή της άλλης, Βέρα στο δεξί και Αληθινές ιστορίες-  ελπίζω να είναι καλύτερη XD !  
   
  …όχι δεν κατεβάζω τον πήχη απλά, τον στέλνω για πετρέλαιο  : )

 • Anonymous

   Σταματάω να σου μιλάω. Για να πιάσω τον πήχη, πρέπει να κάνω  βουτιά στον βόθρο… Έλεος, δηλαδή… How low can you go?!

  :-P

  Υ.Γ.: Το Fatso είναι πολύ καλή κοινωνική κωμωδιούλα. Δες το, έτσι, για να δεις “πώς φτιάχνουν κωμωδίες με `προβληματικά` άτομα οι `μη Αμερικάνοι`”. Σεβασμός στο θέμα, “λεπτό” χιούμορ, συνεχές γυμνό που, ναι, είναι “σεξουαλικό” μα όχι “πορνογραφικό” (τεράααααστια διαφορά). Αξίζει. Δεν είναι McDonalds… :-)