Ο Peter Jackson “προσθέτει” τον Legolas στο Hobbit

Και τι έγινε που ο χαρακτήρας του Legolas δεν υπήρχε στο The Hobbit του Tolkien; Αφού ο χαρακτήρας γνώρισε μεγάλη απήχηση στην τριλογία του Lord of the Rings, ο Peter Jackson αποφάσισε να τον… προσθέσει και στο The Hobbit, το prequel, άσχετα με το ότι δεν υπήρχε στο ομώνυμο βιβλίο. Προφανώς, έτσι οι παραγωγοί -και ο ίδιος- θα μπορούν να ξανα-μανα πουλήσουν… κουκλάκια, μπλουζάκια και λοιπά παραφερνάλια με τη φατσούλα του Orlando Bloom που τον ερμήνευε, για τον οποίο τα κοριτσάκια έκαναν “κρα”. Για δες, βρε παιδί μου, τι σου κάνει το χρήμα…

Βέβαια, για να λέμε του λόγου το αληθές, ο Peter Jackson μπορεί να κάνει μια πατέντα, που λέγεται πως ίσως χρησιμοποιηθεί για να “δέσει” τις δυο σειρές ταινιών με αρκετή συνοχή: να ξεκινήσει το The Hobbit από την “προχωρημένη” εποχή του Lord of the Rings, με τον χαρακτήρα Bilbo να “αναπολεί το παρελθόν”, και τις ταινίες του Hobbit να είναι ένα μεγάλο, ενιαίο flashback. Α, ρε Lost… Μας κατέστρεψες και την… κλασσική φανταστική λογοτεχνία με τα flashbacks σου..!

Source:

Ten years ago, Orlando Bloom created an iconic character with his portrayal of Legolas. I’m excited to announce today that we’ll be revisiting Middle Earth with him once more. I’m thrilled to be working with Orlando again. Funny thing is, I look older—and he doesn’t! I guess that’s why he makes such a wonderful elf.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.