Ο Arnold θα επιστρέψει στο Terminator 5!

Ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙ, να πάρει! ΝΑΙ! Ο Governator, μετά τη θητεία του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, φαίνεται πως αποφάσισε να ξαναπεί “ναι” στο… μέσο που τον ανέδειξε (όχι, όχι στα βαράκια και τα όργανα γυμναστικής ρε Μπάμπη, άλλο αυτά). Έτσι, λέγεται πως έχει ήδη πει το “γιές” για συμμετοχή του στο επόμενο Terminator, πριν καν αρχίσει ως… ιδέα η παραγωγή του! Ούτε σενάριο υπάρχει, ούτε καν… εταιρεία παραγωγής (μετά το γενικό μπλέξιμο που έχει γίνει με τα δικαιώματα της σειράς, ειδικά μετά το “πάτωμα” του Terminator 4 σε σχέση με το τι εκτιμούσαν οι δημιουργοί του).

Ουσιαστικά, η όλη προσέγγιση κάνει… “κρά” για b-movie και βγάλε, με τους υπεύθυνους να έχουν δημιουργήσει ένα project-“πακέτο” και να προσπαθούν να το πλασάρουν σε studios: “Δεν έχουμε σενάριο, αλλά θα ετοιμαστεί. Έχουμε τα δικαιώματα του franchise, τον πρωταγωνιστή που το ανέδειξε -και που μόλις τέλειωσε τη θητεία του ως πολιτικός- καθώς και τον σκηνοθέτη, τον Justin Lin. Όποιος θέλει, τα αγοράζει `πακετάκι` για $36 εκατομμυριάκια, ακατέβατα”.

Και, φυσικά, το “πακετάκι” είναι αρκετά δελεαστικό -έστω, και μόνο λόγω της ύπαρξης του Governator- ώστε τα μεγάλα studios να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, οπότε και μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το δούμε στο κοντινό μέλλον. Τώρα, βέβαια, το… “τι θα λέει” ένα project που ξεκινά δίχως σενάριο, δίχως παραγωγή, με ένα… “σιτεμένο”, πια, πρωταγωνιστή, που δεν έχει να επιδείξει τα… “μούσκουλα” των πρώτων ταινιών, δεν το γνωρίζουμε.

Source:

Tuesday afternoon in Hollywood, movie studios are bidding on a the rights to an as-yet-unwritten movie that would have Arnold Schwarzenegger return as the Terminator in a film directed by Justin Lin. According to Deadline, the package has several studios – including Universal, Sony and Lionsgate – salivating, even though it carries a hefty price tag of at least $25 million upfront against a purchase price around $36 million.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.