Τα μποστάνια του Θανάτου!

Μετά τις 7 πληγές του Φαραώ, μετά τη φρίκη της καταστροφής των Δίδιμων Πύργων, ο δρόμος προς την Αποκάλυψη και την Οριστική Συντέλεια του Κόσμου (Ο.Σ.Κ.) του 2012, έχει χαραχτεί πλέον οριστικά, με τα δολοφονικά μποστάνια της Κίνας! Πριν από λίγα χρόνια θυμάμαι ότι είχε ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο με δηλητηριώδες γάλα για βρέφη από την Κίνα, το οποίο περιείχε μόλυβδο. Δεν ξέρω αν τα εκρηγνυόμενα καρπούζια εντάσσονται σε ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης αλλοφύλων και υπέρτατης κινεζικής κυριαρχίας στον πλανήτη, αλλά ότι και να πει κανείς, πρόκειται για μια είδηση που σε ισοπεδώνει! Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο, όπως δημοσιεύθηκε στο ΣΚΑΪ:

Αγρότες στην ανατολική Κίνα μένουν έκπληκτοι καθώς τα καρπούζια που καλλιεργούν αρχίζουν να ανατινάζονται το ένα μετά το άλλο. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, στην περιοχή του Jiangsu έδειξε ότι πολλά στρέμματα φρούτων καταστράφηκαν εξαιτίας του προβλήματος. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα τηλεοπτικού καναλιού στην Κίνα, φαίνεται πως πίσω από την μύστηρια ανατίναξη των καρπουζιών βρίσκεται χημική ουσία που βοηθά τα φρούτα να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν πιο γρήγορα. Το εν λόγω τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσε ότι οι αγρότες ψεκάζουν την καλλιέργειά τους με χημικές ουσίες ελπίζοντας ότι θα μπορούν να βγάλουν τα φρούτα στην αγορά πριν από την περίοδο αιχμής και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Στην Κίνα πάντως επιτρέπεται η χρήση χημικών ουσιών, και μέχρι στιγμής οι δοκιμές δείχνουν ότι είναι ασφαλής η χρήση τους.

Source:

Αγρότες στην ανατολική Κίνα μένουν έκπληκτοι καθώς τα καρπούζια που καλλιεργούν αρχίζουν να ανατινάζονται το ένα μετά το άλλο.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • Anonymous

    Με άλλα λόγια, προσπαθούν να κάνουν τις καλλιέργειες τους να ωριμάσουν στο τσάκ-ΜΠΑΜ…
    (χαρ-χαρ-χαρ)…

  • Anonymous

    Με άλλα λόγια, προσπαθούν να κάνουν τις καλλιέργειες τους να ωριμάσουν στο τσάκ-ΜΠΑΜ…
    (χαρ-χαρ-χαρ)…