“Ψήνεται” το Playstation 4 από τη Sony

Η μεγάλη εταιρεία δήλωσε, πια, και επίσημα πως έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της κονσόλας “επόμενης γενιάς” της, του Playstation 4, αν και απέφυγε να αναφέρει το οτιδήποτε σχετικά με το στάδιο στο οποίο έχει φτάσει.

Αυτό που φρόντισε να διευκρινήσει είναι πως η επόμενη κονσόλα της δεν θα συνοδεύεται από αρχική επένδυση αντίστοιχη με αυτή που είχε κάνει στο PS3. Προφανώς, η Sony αναγνώρισε πως η προσπάθεια επιβολής του blu-ray μέσω της κονσόλας της ναι μεν βοήθησε ώστε να καθιερωθεί το format της, αλλά από την άλλη καταδίκασε – τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, το PS3 στην τρίτη θέση των σημερινών κονσολών, “πίσω” από Wii και Xbox360.

Έτσι, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές καινοτομίες από το Playstation 4 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η κονσόλα), αλλά μια “εξέλιξη” που θα βασίζεται στις υπάρχουσες τεχνολογίες, μέσα από ένα “μηχάνημα” που θα είναι, απλά, γρηγορότερο, δυνατότερο, “νεότερο”.

Source:

Sony has begun development on the PlayStation 4, with the games giant confirming that work on the console was already underway.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.