Το Diablo III θα κάνει την εμφάνιση του Ιούλιο με Σεπτέμβριο!

Εντάξει, εντάξει, όχι το τελικό παιχνίδι, αλλά η beta του – και μάλλον ακόμη και αυτό αρκεί για να… μας πιάσει υστερία! Σε οικονομική -και πιθανότατα αρκετά βαρετή- συζήτηση, ο boss της Blizzard, Michael Morhaime ανέφερε πως το παιχνίδι δείχνει εξαιρετικό και αισιοδοξούν να “ανοίξουν” τη beta του σε τρίτους (άτομα εκτός Blizzard – aka: εμάς) στο τρίτο τέταρτο του έτους. Και αφού το “τρίτο τέταρτο” αποτελείται από τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο… Ε, “τότε”!

Πάραυτα, ο κ. Morhaime δεν είπε… κιχ σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα ο τίτλος. Ναι μεν η beta σημαίνει πως “είναι κοντά” αλλά, από την άλλη, η τελειομανεία της Blizzard είναι γνωστή, οπότε το “κοντά” μπορεί να σημαίνει και… “στο τέλος του επόμενου έτους”! Για να δούμε!

Source:

”The game is looking great,” Morhaime said during the conference call, “and we’re currently aiming at a third quarter launch for external beta testing.” A third quarter target would have beta testing for Diablo III launching sometime between July and September of 2011.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.