Τα παιδία παίζει (Xbox)

Οι τυχεροί φοιτητές των ΗΠΑ, και σύντομα του Καναδά και της Γαλλίας, παίρνουν μαζί με την αγορά του υπολογιστή τους και ένα Xbox 360 δώρο!

Ορίστε, οι αλητήριοι φοιτητάριοι, αντί να κοιτάνε τα μαθήματά τους, να περάσουν κανά εξάμηνο, μου θέλουν να παίζουν μπλιμπλίκια! Ηθικός αυτουργός η Microsoft, η οποία προσφέρει ένα Xbox 360 με δίσκο 4GB σε κάθε σπουδαστή που θα αγοράσει ένα PC αξίας τουλάχιστον 699 δολλαρίων, αρκεί αυτό να προέρχεται από την HP, την Dell, η το online shop της Microsoft. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Source:

Starting May 22, students who buy a new PC for $699 or more will receive a free Xbox 360 4GB console, the software giant said in a blog post today. The offer is available to online shoppers who buy a PC from Dell.com, HP.com, or Microsoft’s online store. Those who want to head to a retail outlet can find the deal at Best Buy or Microsoft’s stores.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.