Νέα “επίσημα” ασύρματα ακουστικά για το PS3

Μπορεί, όπως και η Microsoft, έτσι και η Sony να διαθέτει ένα “επίσημο ακουστικό” για το PS3, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αποτελεί κανονική αντικατάσταση για ένα πλήρες, κανονικό ζευγάρι ακουστικών. Οι λύσεις που παρείχαν ως τώρα και οι δύο εταιρείες αφορούσαν κυρίως όποιον ήθελε να μπορεί να μιλά με τους συμπαίκτες του, και έτσι παρέπεμπαν περισσότερο στο ακουστικό… ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, και όχι σε ένα ζευγάρι ακουστικών με το οποίο να μπορεί κανείς να απολαύσει πλήρως τη δράση και τη μουσική υπόκρουση των τίτλων του PS3. Όλα αλλάζουν τον Σεπτέμβριο, που η Sony θα διαθέσει ένα “επίσημο σετ ασύρματων ακουστικών για το PS3”.

Πρόκειται για το… “μοδάτο” ζευγάρι που βλέπετε στην εικόνα, το οποίο δεν θα είναι απλά στερεοφωνικό, αλλά θα υποστηρίζει 7.1 virtual surround sound. Αν και ασύρματο, δεν θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία bluetooth που ήδη εμπεριέχεται στην κονσόλα, αλλά θα χρησιμοποιεί ένα ασύρματο USB dongle (θυμηθείτε τα ασύρματα joypads του πρώτου Xbox).

Δυστυχώς, το χέρι θα πρέπει να μπει… βαθειά στην τσέπη: η αναμενόμενη τιμή είναι $100. Μπρός στη surround αγριοφωνάρα του Kratos, όμως, τι είναι 100 δολαριάκια; Ε; Τι;

Source:

The official PS3 Wireless Stereo Headset will be available for $99.99 (MSRP) at retailers nationwide this September. Many more of your favorite franchises, such as Killzone and Gran Turismo, were also designed for surround sound audio. Featuring 7.1 virtual surround sound, the Wireless Stereo Headset lets you hear all the minor in-game audio clues clearly, whether you are in a firefight in a first-person shooter game or racing for the checkered flag.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.