Και το όνομα του NGP, “PSVita”;

Η παραπάνω εικόνα, που υποτίθεται πως αποτελεί “υλικό από διαφήμιση της Sony” που θα δούμε σε περιοδικά, αφίσες κ.λπ., έχει αποτελέσει την αφορμή για μια φήμη που έχει ήδη επεκταθεί σε όλα τα gaming sites: το όνομα του επόμενου PSP, μέχρι πρόσφατα γνωστού ως NGP (Next Generation Portable), θα είναι PSVita – όπως φαίνεται “κάτω από την οθόνη”, στην εικόνα.

Αν και το άτομο που ανέρτησε αρχικά την εικόνα την έχει πια κατεβάσει, αναφέροντας πως η κίνηση του ήταν “ένα λάθος”, η όλη φήμη φαίνεται αρκετά ρεαλιστική! Γιατί όχι; Ως όνομα (Vita από το Λατινικό “Ζωή”) καλύπτει όλα όσα υποτίθεται πως η Sony θέλει να είναι το NGP: ένα “φορητό hub” με παιχνίδια, media και δυνατότητες επικοινωνίας, που θα μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας. Άρα; “Στη ζωή μας”. Vita, λοιπόν!

Source:

Avatar for Luke Plunkett Luke Plunkett —It’s the week before E3. There are rumours buzzing around like flies on a turd. Here’s the biggest fly, then, from the weekend: that the NGP has a name. And that name is “Vita”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.