Αρχίζει νέα σειρά hacks της Sony;

Η ομάδα hackers LulzSec, υπεύθυνη και για την πρόσφατη διαρροή των passwords από τα δίκτυα PSN και Qriocity της Sony, υποσχέθηκε πως… όπου να’ ναι αρχίζουν και πάλι οι περιπέτειες της μεγάλης εταιρείας!

Συγκεκριμένα, και όπως ανέφερε η ομάδα στο λογαριασμό της στο twitter

Quote:

Εργαζόμαστε σε άλλη μια επιχείρηση για τη Sony. Συμπυκνώσαμε όλα τα tweets μας σε αυτό: πρόκειται για την αρχή του τέλους για τη Sony.

Ένα άλλο tweet ενημέρωνε πως η “φάση 1” της… “επιχείρησης τους” θα αρχίσει από σήμερα, οπότε… Ξέρετε..: Μάτια και αυτιά ανοιχτά, προσοχή στο PSN και, φυσικά, όχι σκουπίδια και χαρτικά σε θάλασσες και ακτές.

Source:

LulzSec, which had previouslyhacked Sony BMG’s Japanese website (according to Forbes) has promised more attacks against Sony and claimed that this is the beginning of the end for Sony.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.