10 λεπτά μπροστά τα smartphones της HTC

Ένα άκρως ενοχλητικό πρόβλημα έχει εντοπιστεί σε κάποια smartphones της HTC, το οποίο ναι μεν δεν είναι σημαντικό για τη χρήση τους ως “τηλέφωνα”, αλλά μάλλον είναι αρκετά περιοριστικό για… όλα τα υπόλοιπα – αφού μιλάμε για “smartphones”: πηγαίνουν “10 λεπτά πιο μπροστά από ό,τι θα έπρεπε”!

Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι κάποιου είδους “κόλλημα” στον τρόπο με τον οποίο υπολογίζεται η ώρα. Η HTC έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη του προβλήματος και θα παράσχει κάποιον τρόπο διόρθωσης του το συντομότερο δυνατόν. Ως τότε, όμως, ίσως να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σαν… δικαιολογία επειδή καθυστερήσατε “σε εκείνο το ραντεβού”!

Source:

”It has come to our attention that certain HTC handsets appear to be showing the wrong time, we’d like to reassure you that we are currently working to rectify this and will have an update for you shortly.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.