Τα σπάει το iPad 2 (κυριολεκτικά…)

Είναι αστείο που προχτές κάναμε αστειάκια με τον Ducklord για την παλιά ταινία “Χαμός στην China Town”: μόλις μαθαίνουμε ότι σε ένα Apple Store στην πόλη Σανλιτούν (…) της Κίνας έγινε επίκεντρο καυγάδων μεταξύ πελατών και προσωπικού του κασταστήματος, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζαμαρίες, να τραυματιστούν ελαφρά κάποια άτομα και να αναγκαστού ννα κλείσουν το μαγαζί για μερικές ώρες, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.
Η φασαρία έγινε καθώς πλήθος αδημονούντων καταναλωτών είχε σχηματίσει ουρά έξω από το κατάστημα για να αποκτήσει το iPad 2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη χώρα. Απ’ ότι φαίνεται οι τύποι που προκάλεσαν τη φασαρία ήταν εκείνοι που ήθελαν να αγοράσουν μαζικά iPad 2 tablets προκειμένου να τα μοσχοπουλήσουν σε περιοχές ή ακόμη και άλλες χώρες όπου έχει εξαντληθεί το πολύτιμο gadget. Όπως αναφέρουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, τέσσερα άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Source:

Disturbing images showing what appears to a bloody altercation at an Apple retail store in Beijing, China are believed to show a scuffle among iPad 2 customers and store employees.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.