Παθιάρικα φιλιά over-the-net

Θέλετε να στείλετε ένα παθιασμένο φιλί μέσω του Διαδικτύου; Τώρα μπορείτε!
Και δεν μιλάμε για ένα εικονικό φιλί, αλλά για ένα κανονικό… γλωσσόφιλο (τι άλλο θα δούμε θεέ μου!), το οποίο αναπαράγεται στο στόμα σας έτσι ακριβώς όπως το έστειλε ο/η αγαπημένος(η) σας. Περί τίνος πρόκειται; Για μια συσκευή, η οποία διαθέτει ένα πλαστικό καλαμάκι (…), το οποίο περιστρέφεται σύμφωνα με τις “ορέξεις” της γλώσσας μας. Η συσκευή στο άλλο άκρο παίρνει τα “δεδομένα” και κινεί το δικό της καλαμάκι ανάλογα. Οι Ιάπωνες (εμ τι άλλο θα ήταν;) ερευνητές που κατασκεύασαν την εν λόγω συσκευή, υπόσχονται ότι στο μέλλον θα επαυξήσουν τη ρεαλιστικότητά της, προσθέτοντας υγρασία, οσμή, αλλά και τα στοιχεία της ανάσας του φιλούντος. Δεν ξέρω αν το θεωρείτε ρομαντικό ή αηδιαστικό, είναι πρωτότυπο, όπως και να το κάνουμε!

Source:

They say the vast majority of communication is done physically rather than verbally, but in the realm of technological advances we seem to have rather neglected the transmission of physical contact. Thankfully, there’s always Japan to provide us with off-the-wall innovations, this latest one being a kiss transmission device that will record, relay, and — if you wish it — replay your finest tongue gymnastics.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.