Έρχονται widgets στο iOS;

Μια νέα αναφορά φαίνεται να επιβεβαιώνει τη φήμη πως η επόμενη έκδοση του iOS, του λειτουργικού συστήματος των iPhone, iPod, iPad αλλά και Apple TV, θα διαθέτει υποστήριξη widgets στην επόμενη έκδοση του – δηλαδή, “εκείνα τα παραθυράκια με πληροφορίες, mini-εφαρμογές και mini-παιχνιδάκια” που γνωρίσαμε στα desktops μας και αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του Android.

Το Android έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά “στις οθόνες του” σε σχέση με το iPhone, αφού μπορεί όχι μόνο να παρουσιάζει “εικονιδιάκια”, όπως το iOS, αλλά αυτά να συνυπάρχουν με τα προαναφερθέντα widgets. Η προσθήκη τους στο iOS “κλέβει” αυτό το πλεονέκτημα και σίγουρα θα έχει αρκετή απήχηση. Όσο για το “είναι φήμη”, ναι, είναι, αλλά είναι μια πολύ ρεαλιστική και λογική φήμη. Εξάλλου… γιατί όχι;

Source:

When Apple debuts iOS 5 at June’s WWDC, it will indeed feature Nuance voice recognition tech… but counter-intuitively, it won’t be baked into iOS’s existing Voice Control feature. If that disappoints you, though, we hope this will be a consolation: iOS 5 will radically re-imagine iOS’s sketchy notifications system, as well as add widgets to the mix.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.