Έρχονται “σχολικές προσφορές” από την Apple;

Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει προσφορές για την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο -ας τις πούμε, εν συντομία, “σχολικές προσφορές”- τις οποίες θα αποκαλύψει στην επερχόμενη WWDC, τον επόμενο μήνα. Ανάμεσα σε αυτές λέγεται πως θα είναι και έκπτωση της τάξης των $200 στο κόστος του iPad – οπότε, οι μαθητές θα μπορούν να είναι όχι μόνο “τεχνολογικώς εξοπλισμένοι” αλλά και… “μοδάτοι”, με gadgets της πιο “in” εταιρείας του χώρου στον πλανήτη.

Παράλληλα, άλλες “αποκλειστικές μα έγκυρες πληροφορίες” (φυσικά… ανεπιβεβαίωτες!) θέλουν την Apple να δίνει δωρεάν ένα iPod Touch με κάθε αγορά Mac ή τη δυνατότητα λήψεως έκπτωσης περίπου $229 για την αγορά ενός δεύτερου (και τρίτου, και τέταρτου) iPod.

Αν και τα παραπάνω φαινομενικά αφορούν την αγορά της Αμερικής, πρακτικά, το “παγκόσμιο άνοιγμα” του iPad 2 ίσως δείχνει πως η Apple θα ακολουθήσει μια πιο “global” πολιτική, που ίσως μεταφράζεται και σαν “έκπτωση και για εμάς στο Ελλάντα”. Ίσως, βέβαια, και όχι.

Μάλλον όχι… Έτσι..;

Source:

So the whole secret operation to celebrate Apple’s 10th anniversary is over now, and whatever pertinent rumors there were about a revolutionary new Apple Store 2.0 have now been confirmed or debunked. But, that still leaves out the rumor of an upcoming back-to-school sale. Sources now claim that the promotion will be unveiled at next month’s WWDC.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.