Ουυυ, το Internet είναι του Σατανά, ουυυ!

Όπως σε μύριες άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα το Internet θεωρείται η πηγή του Υπέρτατου Κακού: από την πορνεία και την παιδεραστεία, μέχρι τον εθισμό στο αλκοόλ και στην είσπνευση κόλλας UHU, το Internet είναι πάντα εκείνο που φταίει. Και η πιο πρόσφατη εκδήλωση αυτής της άποψης μας έρχεται από επίσημο θεολογικό συνέδριο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, στο οποίο υποστηρίχθηκε ότι το web είναι ο ιδανικός φορέας εξάπλωσης του Σατανισμού και διδασκαλίας των αποκρυφιστικών του δογμάτων στη νεολαία. Μάλιστα, απόδειξη περί αυτού προβάλλεται η κάθετη αύξηση για αιτήσεις εξορκισμού που έχουν καταγραφεί τον τελευατίο καιρό.
Τα σχόλια, νομίζω, περιττεύουν… ουυυυυυ!!!

Source:

The Telegraph reports that the Roman Catholic Church has warned that the internet has fueled a surge in Satanism that has led to a sharp rise in the demand for exorcists. ‘The internet makes it much easier than in the past to find information about Satanism. In just a few minutes you can contact Satanist groups and research occultism,’

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.