Οι Anonymous στοχεύουν τη Sony

Νέος στόχος για τους Anonymous, η Sony, που σύμφωνα με… «Δελτίο Τύπου» των ίδιων, συμπεριφέρεται εγκληματικά κατά των απλών πολιτών και καταπατά τα δικαιώματα τους και την ελευθερία του λόγου.

Σε… «Δελτίο Τύπου» τους, οι Anonymous ανακοίνωσαν πως ο επόμενος στόχος τους είναι η Sony, κατόπιν των κινήσεων που έχει ολοκληρώσει στην προσπάθεια προστασίας της κονσόλας της, Playstation 3, από τους hackers. Οι Anonymous χαρακτηρίζουν πολλές από αυτές τις κινήσεις της ως άμεση επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου και του Internet, ενώ δηλώνουν πως έχει επιχειρήσει «να εκμεταλλευτεί το δικαστικό σύστημα (στην Αμερική) σε μια προσπάθεια να λογοκρίνει πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργούν τα προϊόντα της», αλλά και «για να μετατρέψει σε θύματα τους πελάτες της μόνο και μόνο για την κατοχή και διάδοση πληροφοριών».

Source:

Militant hacker group Anonymous has launched a campaign against Sony, citing the Japanese company’s “unforgivable offense against free speech and internet freedom” after it took legal action against a pair of hackers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.