Ο Geohot έδωσε $10.000 στον EFF

Όπως το υποσχέθηκε, έτσι και το έκανε, “ταπώνοντας” τους (πολλούς) επικριτές του: ο Geohot, κατά κόσμον George Hotz, δώρισε $10.000 στον Electronic Frontiers Fountation, τον οργανισμό που υποστηρίζει το Open Source λογισμικό και τα δικαιώματα των χρηστών.

Ο George Hotz είχε ζητήσει τη βοήθεια των χρηστών στη δικαστική διαμάχη του με τη Sony, προτρέποντας για οικονομική ενίσχυση ώστε να μπορέσει να αντέξει απέναντι στον… κολοσσό με τις “βαθειές τσέπες”. Εξαρχής είχε ανακοινώσει πως “ό,τι μείνει από αυτά τα χρήματα, θα πάει στον EFF” – και τώρα, έτσι και έγινε: αφού “ξεμπέρδεψε” νωρίτερα από ό,τι περίμενε, και “έμειναν χρήματα”, γιατί να μην “πήγαιναν για ένα καλό σκοπό”; Και ορίστε. 10… ζεστά χιλιαρικάκια, στον οργανισμό που προσπαθεί να μας προστατεύει από τις κακές, κακές εταιρείες, και να επεκτείνει το λογισμικό του πιγκουίνου σε όλο τον πλανήτη! Τι καλύτερο;

Source:

As promised, all left over legal defense money, plus a little to bump it to a nice number, has been sent to the EFF. Thank you all so much for your support, without it, things could have been much worse.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.