Το Catherine “έγινε franchise” – σχεδόν σίγουρο πως “θα το δούμε”

“Αυτούς εκεί πέρα στην Atlus” θέλω πραγματικά να τους… πνίξω! Πρώτα μας γέμισαν με εικόνες και trailers από το Catherine, ένα νέο RPG τους που “ξεχείλιζε” από… “παραξενιά”: ημίγυμνες πρωταγωνίστριες, βασικοί χαρακτήρες που βλέπουν εφιάλτες με… πρόβατα, ατελείωτοι πύργοι που χάνονται στον ουρανό… Και αφού κατάφερε να μας “πορώσει” με την όλη “παραξενιά” αλλά και την πολύ καλή αισθητική του τίτλου, μετά μας είπε πως “θα κυκλοφορήσει μόνο στο Τζαπάν”. For Baals sake ρε Atlus!

Μετά, φάνηκε πως άλλαξε γνώμη, και “μας είπε” πως “εντάξει, θα κυκλοφορήσει και έξω από το Τζαπάν, αλλά με καθυστέρηση”. Και περιμέναμε. Τώρα, από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο “θα κυκλοφορήσει και εδώ”, αλλά η Atlus έχει… καταχαρεί, αφού ο νέος τίτλος της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μόνο στην Ιαπωνία “πούλησε” περισσότερα από 250.000 “κομμάτια”, αριθμός που υπερέβει τις εκτιμήσεις της, και έτσι αποφάσισε να τον κάνει ένα από τα βασικά της franchise!

Ναι, ναι, από εδώ και έπειτα, παράλληλα με τα MegaTen (Shin Megami Tensei για τους αμύητους, με “μέλη” όπως Nocturne, Digital Devil Saga και Persona), θα βλέπουμε και τίτλους “της σειράς Catherine”. Και μάλλον, μαζί με αυτούς, και κόμικς. Και ταινίες anime. Και κουκλάκια. Και, αν ζούσαμε στην μακρινή Τζαπάν, και… καραμελίτσες, αναψυκτικά, ή “ό,τι άλλο κάτσει”!

Ας μας έρθει το παιχνίδι, τουλάχιστον, και μπορούμε να περιμένουμε για το… αναψυκτικό. Τώρα που το σκέφτομαι, βέβαια, μια γκαζόζα Κατερίνα, ίσως να ταίριαζε μια χαρά στην εγχώρια πραγματικότητα!

Source:

Now fans have even more Catherine goodness to look forward to, as Atlus parent company Index Holdings has announced that Catherine is a new franchise.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.