Το 1/5 των κατόχων PS3 σκέφτεται να το εγκαταλείψει

Μετά το… μπάχαλο με την κλοπή των στοιχείων των χρηστών από το PlayStation Network (aka: PSN), η CouponCodes4U ολοκλήρωσε μια έρευνα για να δει τη στάση των χρηστών απέναντι στην “όλη φάση” με το hack. Τα αποτελέσματα, αποκαρδιωτικά για τη Sony: το 1/5 των κατόχων PS3 σκέφτεται “να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια”, πιθανότατα προς το Xbox και το δικό του δίκτυο, Xbox Live. Ο λόγος δεν είναι μόνο το θέμα της ασφάλειας, αλλά και η στάση της Sony απέναντι στην όλη υπόθεση – που έχει… “τσαντίσει” αρκετό κόσμο.

Α, ρε, Sony… Τη μια σωστή κίνηση πίσω από την άλλη έκανες. Πρώτα ξεκίνησες να αφαιρείς χαρακτηριστικά από την κονσόλα σου “για να την προστατεύσεις” (σαν να λέμε “θα σου πάρω το σπίτι, το μαγαζί, τη γυναίκα, τα παιδιά… για το δικό σου καλό!” – χμμ, τώρα που το σκέφτομαι, σαν τους… πολιτικούς μας ακούγεται!). Μετά, άρχισες “να τρέχεις στα δικαστήρια” τον George Hotz, αντί να χρησιμοποιήσεις τα ίδια χρήματα που “έριξες” στην υπόθεση για να αυξήσεις την ασφάλεια της κονσόλας σου. Και τώρα; Και τώρα, όταν είδες πως “έγινε hack και κάποιοι βούτηξαν τα στοιχεία των πελατών σου, σε σημείο που να μπορούν να χρεώνουν τις πιστωτικές κάρτες τους”, εσύ καθυστέρησες 7 μέρες να το ανακοινώσεις, επειδή… “το έψαχνες”! Και αυτές τις 7 ημέρες, κάποιοι μπορεί να κατάκλεβαν κόσμο, μέχει να… “σιγουρευτείς πως μπορούσαν να κλέψουν τον κόσμο”. Ω, τι μυαλά… Τι ευφυία… Τρομάζω..!

Source:

Someday, the news will stop being bad for Sony. That day is not today, however. This probably won’t come as much of a surprise to anyone with even a passing familiarity with the still-ongoing PSN train wreck but it turns out that a significant number of PS3 owners are giving thought to crossing the aisle to sit with the other side.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.