“Τα βρήκαν” Sony – Geohot

“Εκτός δικαστηρίου” φαίνεται πως, τελικά, “τα βρήκαν” Sony και Geohot, με την υπόθεση της πρώτης εναντίον του δεύτερου να αποτελεί, πια, παρελθόν. Ναι, ο Geohot υποτίθεται πως είναι και πάλι “νόμιμος” και δεν θα έχει να αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα από εδώ και έπειτα. Το κατά πόσο, βέβαια, αυτό σημαίνει πως “θα έχει και το ελεύθερο” για “να παίζει με προϊόντα της Sony” είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά… μάλλον η Sony κατάφερε “να του τρίξει τα δόντια”. Βλέπετε, πέρα από την “κοινή ανακοίνωση” Sony – Geohot σχετικά με το αποτέλεσμα της δικαστικής τους διαμάχης, ο George Hotz φρόντισε να πει και κάτι άλλο, ανεπίσημα:

Quote:

Από τις 4/11/11, συμμετέχω και εγώ στο μποϊκοτάρισμα της Sony. Δεν θα ξαναγοράσω ποτέ κανένα άλλο προϊόν της Sony. Σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Αναμείνατε περισσότερα στο μέλλον σε αυτό το blog.

Source:

Sony Computer Entertainment America (“SCEA”) and George Hotz (“Hotz”) today announced the settlement of the lawsuit filed by SCEA against Hotz in federal court in San Francisco, California. The parties reached an agreement in principle on March 31, 2011. As part of the settlement, Hotz consented to a permanent injunction.

Source:

Today has Sony published a Joint Statement on their court case over Jailbreaking the PS3 Console! It claims a settlement has been reached between SCEA and George Hotz over the lawsuit that was filed back in Jan.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.