Έρχεται Silent Hill 2 (ναι, για την ταινία μιλάμε!)

Προχωρά, επιτέλους, και πάλι η “ανάπτυξη” του sequel του Silent Hill, μιας από τις λίγες ταινίες-βασισμένες-σε-παιχνίδι που προσωπικά θεώρησα αρκετά… “αξιοπρεπείς”. Αντίθετα με το τι είχε ειπωθεί αρχικά, το Silent Hill 2 δεν θα βασίζεται στο 2ο παιχνίδι της σειράς, αλλά στο τρίτο. Και αυτό, αυτομάτως, σημαίνει και πως “δεν θα μπορούσε να είναι πραγματικό sequel της πρώτης ταινίας” (αφού αν θυμάμαι καλά, το παιχνίδι είχε ανεξάρτητο σενάριο). Έλα που… θα είναι!

Το “πώς”, δεν είναι γνωστό ακόμη, αλλά στη δεύτερη ταινία θα επιστρέψουν η Radha Mitchell και ο Sean Bean που είδαμε και στην πρώτη, ενώ αποκαλύφθηκε πως δίπλα τους θα δούμε την Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) και τον Malcom McDowell (A Clockwork Orange, Wing Commander ;-) ).

Source:

Michael McWhertor — Silent Hill 3’s big screen adaptation adds two more today with the casting of Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) and Malcolm McDowell (A Clockwork Orange, Caligula, Star Trek: Generations). The actors—not pictured, obviously—will play Claudia and Leonard Wolf, respectively, in Silent Hill Revelation 3D.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.