10 σε 10 για το Angry Birds RIO

…ο οποίος τίτλος μας μεταφράζεται σαν “10.000.000 downloads σε μόλις 10 ημέρες για το νέο μέλος της οικογένειας Angry Birds της Rovio”. Ναι, ο τίτλος της Rovio εξακολουθεί να σπάει κάθε ρεκόρ και να… παίζεται με μανία, και όπως η ίδια δήλωσε (να υποθέσω “με ένα χαμόγελο που δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τη φάτσα των συντελεστών της”), μέσω Twitter… “10 in 10:-)”. Και ναι, κάποιος φρόντισε να τη ρωτήσει αν εννοούσε “10.000.000 σε 10 ημέρες”, έτσι, “για να είμαστε σίγουροι”, στην οποία ερώτηση και απάντησε καταφατικά.

Να θυμίσω πως το Angry Birds RIO δημιουργήθηκε από τη Rovio ως “tigh-in” της επερχόμενης animated ταινίας RIO, που έχει ως πρωταγωνιστή ένα σπάνιο παπαγάλο που αναζητά τον… έρωτα στη Βραζιλία. Ο,τι πρέπει, δηλαδή, από άποψη σεναρίου, για να “δέσει” θεματικά με τον τίτλο της εταιρείας. Και ορίστε και το επίσημο trailer του:

Source:

Rovio tweeted “10 in 10:-)” yesterday, which was later confirmed to mean they sold had 10 million copies of Angry Birds Rio downloaded in 10 days. Confirmed because someone tweeted at Rovio if this was what they meant, and the reply was yes…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.